Kanyar-GO Alkotó Műhely a NewSee.Store-ban

A Kanyar-GO Alapfokú Művészeti Iskola és a NewSee.Store közös együttműködésben tart gyerekeknek és felnőtteknek foglalkozásokat. Heti szakkör jelleggel és heti vagy havi workshop jelleggel.

A heti szakkörökön való részvétel bérletes rendszerben működik, a Workshopoknak külön ára van, ami a foglalkozás leírásában található.

Heti szakkörök - bérletes rendszer

A részvétel bérlethez kötött, amelyet a NewSee.Store Kávézóban (2000 Szentendre, Alkotmány utca 3.) vagy a Kanyar-GO Könyvtárában (2000 Szentendre, Bogdányi út 5.) lehet megvásárolni. 

Ára: 

20.000 Ft, amely 4 alkalmat tartalmaz. Első bérlet vásárlásakor +1 foglalkozást adunk ajándékba.

Felhasználási idő: 

A bérlet vásárlásától számított 2 hónap. 

Szabadon választhatod meg, hogy mely négy foglalkozáson veszel részt. Lehetőséged van egy művésznél, de akár négynél is egy-egy alkalommal.

Kedvezmény: 

Az előre regisztráltaknak 10% kedvezményt adunk az első bérletből. Regisztrációs e-mail: alkoto@kanyargoami.com

Testvér és barát kedvezmény a bérletek árából 1000-1000 Ft, ami azt jelenti, hogy egy bérlet 19.000 Ft.

A kedvezmények nem összevonhatóak!!!

Programok (órarend):

A Heti foglalkozások menüpont alatt találod.

Részvételi feltétel:

Előregisztrációhoz kötött, mert egyszerre egy foglalkozáson csak 8 gyermek tud résztvenni. A nem regisztrált gyerekeket nem tudjuk sajnos beengedni a foglalkozásra a helyhiány miatt. A bejelentkezést az Iskola facebook oldalán tudod megtenni az Események vagy az időpontfoglalás alatt.

Workshopok

Alkalmankénti foglalkozások gyerekeknek és felnőtteknek. A részvételi díj az adott Workshop leírásában található. A Workshopokat a Workshop menüpont alatt találod.